Tevi si fitinguri PPR

Țevi și fitinguri din polipropilenă în Chișinău

Conducte din polipropilenă sunt țevi realizate dintr-un polimer thermoplastic numit polipropilenă. În prezent este cel mai popular material din lume in producerea ţevilor.

Țevile de polipropilenă din Moldova au început să apară relativ recent, însă mulți oameni le folosesc deja peste tot, deoarece acest tip de țeavă este utilizat:

  • în sistemele de alimentare cu apă caldă și rece;
  • în sisteme de încălzire de orice complexitate și lungime;
  • în amenajarea grădinilor;
  • în industria construcțiilor navale, datorită greutății reduse și rezistenței la uzură.


Țevile de polipropilenă din Chișinău, rezistente la temperaturi extreme, lucrări complexe de instalare și proiecte mari, vă vor justifica încrederea în fiecare zi. Cu toate acestea, pentru a le conecta, aveți nevoie de accesorii.

Fitingurile sunt detaliile importante in instalarea țevilor din polipropilenă. Fitingurile omogene sunt cincepute pentru a conecta tevile înte ei prin metoda de lipire. Datorită lui, se creează o legătură între partea conductei și fiting, care este imposibil de dezasamblat. Combinarea este un tip de fitinguri reutilizabile care pot fi ușor înlocuite și reparate.

Procurarea fitingurilor în Moldova la orice gust se efectueaza lanoi lapreturi avantajoase. În cazul în care calitatea și viteza de livrare sunt importante pentru dvs., atunci nu pierdeți timpul și nu ezitați să veniți la noi.

Filtre de produs
Brand
Pretul