Teava si fitinguri polietilena

Țevi și fitinguri din polietilenă in Chisinau

Țevile din polietilenă au început să atragă tot mai multă atenție, iar consumatorul a studiat cu atenție toate calitățile pozitive ale acestui tip de material. Toate acestea s-au întâmplat din cauza conductelor metalice, dezvoltate mai multe decenii in urma, prin care a fost alimentată apa, dar și care erau puternic depășite moral și tehnic.

Pentru fabricarea țevilor de polietilenă în Moldova se folosește plastic de presiune joasă. Sferele utilizării sale sunt destul de diferite. Aceasta poate fi furnizarea de alimentare cu apă în case, amenajarea sistemelor de irigare, comunicațiile de canalizare de diverse complexități.


Separarea de bază a tevei de polietilenă in Chișinău se realizează după culoare:

  • Tevi gri - pentru lucrările de instalare a sistemelor de canalizare;
  • Tevi negre cu dungi albastre - pentru furnizarea apei reci, de băut sau de canalizare;
  • Tevi gri cu dungi galbene - pentru a construe linia de alimentare cu gaz;
  • Tevi albastre – pentru furnizarea apei potabile;

De aceea pretul la tevi din polietilena in Moldova ii intereseaza pe mai multi consumatori.


Ca si orice produs in aceasta lume, prezentat la piata, tevile au marcile sale, modele si alte accesorii. Dupa aceasta cumpararea tevilor din polietilena in Chisinau nu va fi greu pentru dvs. Importanța are un calcul preliminar precum și măsurile exacte, numărul de imbinari etc.

Pe piata sunt prezentate un numar foarte mare si categorii de preturi foarte mare, dar pentru a cumpăra fitinguri din polietilenă în Moldova, aveți nevoie și de un furnizor de încredere care este responsabil cu numele său pentru asigurarea calității. Prin urmare, în magazinul nostru online puteți găsi întotdeauna ceea ce aveți nevoie și la prețuri rezonabile.

Filtre de produs
Pretul

L  –  L

  • 25L
  • 317L