Robineti, alama si accesorii

Robineți cu bilă și supape în Chișinău

Tehnologiile se dezvoltă cu viteză mare, de aceea materialele folosite la fabricare pot lucra în orice magistrală de țevi agresivă, nu doar în apeducturile de casă, țevi de gaz, ci și în industria petrolieră, incălzirea fabricilor și uzinelor. Robineți cu bilă – una din cele mai importante tipuri de linii de conducte, ce îndeplinește două funcții, și anume blocarea și reglarea fluxului.

Principalul element al unui asemenea robinet, de care depinde durata și calitatea exploatării, este supapa cu bilă în Moldova, care după formă reprezintă o sferă. Pe piață sunt multe variații ale sferei date în plan de acoperire, componența metalului și limitarea cursului. Robineți pentru radiatoare de asemenea sunt prezente în sortiment.


După formă robineții cu bilă în Chișinău sunt de două tipuri: complete și de reduse. Primele se diferă prin faptul, că în regim de deschidere diametrul trecerii este echivalent cu diametrul țevii, în care este instalat. Anume din cauza dată robineții cu bilă se deosebesc tare de alte tipuri de supape de închidere.

Prețurile robineților cu bile în Moldova sunt accesibile doar la noi, întrucât noi lucrăm cu producătorul în mod direct. Magazinul nostru deține un sortiment larg de robineți. În stoc avem robineți cu flanșe, mufe, combinat, cât și la comanda. Cumpărați doar de la furnizor de încredere, ce nu vă va dezamăgi, va oferi garanție și toată deservirea necesară.

Filtre de produs
Brand
Pretul

L  –  L

  • 0L
  • 2030L