Pompe si vase de expansiune

Pompe și vase de expansiune în Chișinău

Încălzirea locuinței - este sarcina principală a oricărei persoane în perioada rece a anului. De aceea pompele circulante și vasele de expansiune sunt obligatorii dacă faceți reparație sau construiți casă până la venirea frigurilor.

De obicei pompele circulante în Moldova lucrează de la prize obișnuite. Mulți spun, că așa pompe trebuie instalate doar în sisteme de încălzire mari, însă nu este corect. Pompa trebuie sa fie prezentă mereu, pentru a distribui corect și uniform presiunea în sistem. Datorită acestui lucru țevile voastre nu se vor supraîncălzi într-o porțiune, iar în alta nu va pierde din randament.


Pompa circulantă în Chișinău îndeplinește o singură funcție – îndepărtează apa. În același timp sistemele tehnologice moderne de încălzire a casei necesită anumite componente necesare, pentru ca funcționalitatea acestora să fie pe cât se poate de eficace. Printre elemente se regasesc și vase de expansiune în Moldova. Principala sarcină a sa este de a proteja sistemul de distrugere, întrucât apa la încălzire își mărește volumul cu 0,3%.


Noi lucrăm în mod direct cu producătorii, oferim servicii de întreținere, dacă clientul are nevoie. La noi veți găsi un sortiment larg din această categorie de produse, de aceea nu veți întâlni dificultăți în a cumpără pompe circulante în Chișinău. Noi dispunem depoziturile noastre și de stocul de produse necesar.

Filtre de produs
Brand
Pretul