Tevi si fitinguri cupru

Țevi și fitinguri din cupru în Chişinău

Deseori, după planificarea alimentării principalelor liniilor de alimentare cu apă, liniilor de încălzire și de alimentare cu gaz, se utilizează țevi din cupru în timpul instalării. Alegerea acestui material se datorează faptului că apa cu clor din țevi reacționează cu cuprul și nu o distruge. În consecință - pe pereții interiori ai conductelor nu rămâne nici o reacție de precipitare și resturi.

De asemenea, un mare plus a țevilor din cupru in Moldova este faptul că acestea nu sunt supuse reacțiilor negative generate de razele ultraviolete, în special în zonele cu un sezon cald lung. Din acest motiv, conductele de plastic nu pot fi folosite în țările calde, deoarece acestea sunt deformate sub influența constantă a temperaturilor ridicate.


În lume se folosesc doua tipuri de tevi din cupru in Chisinau:

  • Ars, care sub influenta termica devine plastic pentru o instalare mai comoda.
  • Ne ars, care sunt aliaje dure si sub influenta termica nu schimba proprietatile metalului.

Magazinul nostru online vinde și fitinguri de cupru în Moldova de înaltă calitate fără întreruperi în livrare. Prin urmare, atunci când cumpărați, trebuie să țineți întotdeauna cont de calitatea și fiabilitatea producătorului.


Cumpararea tevilor de cupru in Chisinau in magazinul nostru online este foarte usor. Nu trebuie să uităm că acestea sunt produse din cupru oxidat de fosfor, astfel încât proprietățile anti-coroziune sunt maximizate.

Prețul conductelor de cupru din Moldova este acceptabile pentru clienții noștri datorită sistemului de loialitate, dar care înțeleg toate caracteristicile pozitive ale țevilor de cupru și le instalează în locuința lor fără să se gândească la durabilitatea lor.

Filtre de produs
Brand
Pretul