Racorduri din alama

Fitinguri din alamă în Moldova

Planificând secționarea din țevi de cupru, fiecare trebuie să se gândească ce elemente de conexiune trebuie să folosească. Răspunsul este simplu – fitinguri din alamă. Despre propietățile benefice ale alamei știau chiar și grecii antici.

Materialul dat are nuanță aurie, destul de rigid și practic nu este vulnerabil în fața reacțiilor corozive, este ușor de prelucrat. Fitingurile din alamă pot fi folosite nu doar la magistrale de conducte, ci și în calitate de metal decorativ.


Fitingurile din alamă în Chișinău mereusunt în contact cu apa și nu își oricum nu-și pierd coloritul. De aceea în ultimul timp, se poate observa o creștere a numărului de lucrări de construcție și finisare, datorită acestui fapt, fitingurile se bucură de o popularitate în creștere, întrucât sunt sigure, calitative și nu sunt scumpe.

Puteți cumpăra fitinguri din alamă în Moldova în diverse magazine specializate. Noi vă putem oferi orice serviciu și garanție de la producător. Compania noastra propune cumpărătorilor săi, și în special clienților fideli ai sortimentului nostru, cele mai accesibile prețuri la fitinguri din alamă în Chișinău.

Filtre de produs
Brand
Tip metal
Pretul