RomRusItaEng
 +373 22 92-63-30
Catalog

MOLDENERGY 2013

În perioada 20-23 martie 2013 compania TehnoClim Service a participat la Expoziția Internațională de tehnologii de conservare a energie, instalații termice de alimentare cu gaze, echipamente de condițiionare a aerului, MoldENERGY, ajunsă la cea de-a XVII-a ediție.

La actuala ediție Compania a prezentat cele mai noi realizări în domeniul energetic și a venit cu propuneri complexe pentru sistemul termoenergetic. De un deosebit interes din partea vizitatorilor s-au bucurat noile tehnologii bazate pe sursele de energie regenerabilă, sistemele de energie NIBE: noua generație de pompe de căldură.

NIBE este unul dintre liderii producători ai Europei în sectorul încălzirii caselor. Nibe oferă produse performante ce realizează încălzirea apei menajere și asigură un climat interior confortabil. Prin pompele de tehnologie înaltă NIBE, TehnoClim Service oferă soluții pentru încălzire, ventilație, răcire și recuperare a căldurii asigurînd nevoia actuală pentru construcții durabile și eficiente din punc de vedere energetic.

Fiind distribuitorul oficial al produselor NIBE în Republica Moldova, compania TehnoClim Service oferă o gama largă de produse, incluzînd: pompe de căldură aer/apă, geotermale, pompe cu recuperarea aerului cald, panouri solare, boilere, acumulatoare, arzătoare pe peleți și lemne, produse de termoficare.


Localizarea pe harta
Forma de feedback

Карта сайта

Chisinau, str. Uzinelor 12